Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

VOLT Fesztivál Gyorstalpaló - 3. nap

Korábbi cikkek: 1. NAP / 2. NAP

A VOLT Fesztivál harmadik napja kissé rendhagyó bemutatást kíván, hisz egyetlen külföldi előadó lesz, így a magyarok napja lesz a péntek. Azokat meg nem tudom mennyire kell bemutatni, hiszen nagyjából mindenki úgy megy a VOLT-ra, hogy tisztában van vele melyik hazai előadót preferálja. De azért nézzük át, mik közül szemezgethetünk.

0 Tovább

Szabó Balázs bandája

Újjáalakult Szabó Balázs bandája, úgyhogy ennek örömére be is mutatjuk, hátha valaki még nem ismeri. Már a szigetes koncertek kapcsán volt róluk szó, aztán azóta hallani lehetett sok mindent. Aa vége az lett, hogy megszűntek, hogy Balázs új csapatot gyűjthessen maga köré. Ez sikerült is és most a nagyközönségnek is bejelentették. Saját leírásuk alapján zenéjük a funky népzene, bluesos folk rock, és popos világzene misztikus és behatárolhatatlan kategóriái között mozog. Egyszóval jobban jár mindenki, ha belehallgat és maga dönti el, hova rakja a fejében. Az albumaikat régebben ingyen le lehetett tölteni, de mióta hivatalosan is kiadták lemezen, ez a lehetőség megszűnt. Úgyhogy más módszerekhez kell folyamodni, és közte van az is, hogy megvásároljuk. Végighallgatni viszont végig lehet. Szóval hajrá!

UPDATE: A szigetes posztban lévő link még úgy néz ki mindig él, ott le lehet szedni az első két albumot legálisan a régi honlapjukról, a multimédia szekció alatt.

Mihez ajánljuk? Hogy újra higgyünk abban, hogy a magyar popzene is lehet jó és eredeti. Majd még a rádióknak is szólni kéne. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Nyár végig biztos. Emészthetőségi faktor – Nem nehéz zene, de kell pár hallgatás neki.

 

Kedvenc albumunk: Megcsalogató

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10  

 

„Ringass mezitlen talpamon

takarj be még ráncokkal teli föld,

egyszeri csendért, egyszeri csendért,

lélek vagyok, élni szeretnék!”

0 Tovább

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek