Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Aiden Grimshaw

A külföldi tehetségkutatók sorra meg tudnak lepni. Aiden Samuel Grimshaw-t hallgatva eszembe sem jutott, hogy neki köze van bármelyikhez, noha nem azért mert nem tehetséges, hanem a zenéje túlságosan elütő stílusú a tehetségkutatók általában világra engedett énekeseitől. Ezenkívül nem is olyan ismert és sztárolt, mint az ilyenkor várnánk. Szóval így hallgatva könnyen hihette az egyszeri ember, hogy undergroundabb körökből kapaszkodott fel. Mondjuk vehetjük annak, tekintve, hogy a hetedik brit X Faktor kilencedik helyezettjéről van szó.

Egyelőre egy lemeze jelent meg, ami kellemes keveréke a pop, elektronika és drum and bass stílusának. Az első linkelt számnál még van egy rapper is, aki vendégrappel egyet, hogy aztán Aiden olyan dnb refrént nyomjon, hogy olyanra évek óta nem volt példa. Üdítő és sokszínű album.

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

 

"Be, gotta be myself, I gotta be, gotta be myself
No one else"

 

0 Tovább

Dieselboy

Dieselboyt arról lehet megismerni, hogy ő készíti az egyik legőrültebb elektronikus zenét. Van itt minden a dnb-től kezdve a dubstepig, de az utóbbi hatásait nagyon keresni kell, mert csak mostanában kacsingat errefelé is. Szóval inkább a dnb és elektro jellemző rá. Amúgy amerikából származik és már több, mint 10 éve van a szakmában. Kedvenc lemezt meg nem igazán tudnunk mondani, mert az ilyen DJ-knél ez nem ilyen formába megy (néha saját EP, aztán remixek). Szöveg sem nagyon van.

Mihez ajánljuk? Olyan pillanatokhoz, amikor az ember márkezd megőrülni erre tombolja ki magát, mielőtt beviszik. Emészthetőségi faktor – Két véglet, a legtöbb ember soha nem fogja megkedvelni, aki viszont csípi a stílust, rögtön elkapja az ütemet. Meddig lesz az mp3 lejátszón? Amíg nem lesz egy itthoni bulija.

  

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

  



0 Tovább

Seba

A drum and bass lassan, de biztosan kimegy a divatból, amin kár csodálkozni, mert kissé unalmas, mindig ugyanaz a dobtéma minden szám alá (pedig a dnb nem csak abból kéne, hogy álljon). Mindegy, ahogy jön a dubstep, úgy halványodik el az előbb említett stílus, ami nem azt jelenti, hogy nincsenek olyan előadói, akiket nem érdemes bemutatni. Szóval akkor itt is egy:  Seba, egy svéd dnb előadó és producer, aki arról a kis szigetről származik, ahol az új Tetovált lányt is forgatták. Zenéje nem mondható túl sokszínűnek, de van egy recept, amit  tökéletesre csiszolt. Méghozzá az elszállós, repülős, kissé misztikus beütésű vonal, amitől józanul is úgy érezzük, mintha szárnyunk lenne. Rendkívül hangulatos darabjai vannak.

Mihez ajánljuk? Mennybe menni, repülni, vagy egy nagy rakétához. Esetleg éjszakai vezetéshez. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Amíg rá nem ununk a receptre. Emészthetőségi faktor – Engedjük el magunk és relaxáljunk. Meg is van.

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10

 

„Our love has no fear or doubt,

we'll just blaze and we'll fade out”

0 Tovább

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Legfrissebb bejegyzések

2013.04.05.
2012.07.04.
2012.04.07.

Utolsó kommentek