Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Red

Egy amerikai rockbandáról van szó, sőt keresztény rockbandáról. Sőt egy többször is Grammy díjra jelölt amerikai rockbandáról. Érdemes belehallgatnia annak, aki szereti a dallamos, de itt-ott keményebb, zúzósabb muzsikát. Amúgy hihetetlen, hogy a keresztény rock és popzenék mindig istentelenül jók.

Mihez ajánljuk? Bömböltessük, amikor a gépek átveszik az uralmat. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Azt mondanám, hogy nem sokáig, de nekem sincs szívem letörölni valamiért. Emészthetőségi faktor – Közepes és könnyed között félúton.

 

Kedvenc albumunk: End of Silence

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 - 6 - 7 – 8 – 9 – 10

 

„And it finds me

The war within me pulls me under

And without you

The fight inside is breaking me again”

0 Tovább

Trip Lee

Egy amerikai keresztény rapzenéről van szó, szóval a szövegek sem olyan agresszívak, mint sok jenki rapnél. Az meg, hogy keresztény senkit se riasszon el, még az ateistákat sem, mivel érdekes módon a vallásos popzenék általában zseniálisak. Gondoljunk csak TobyMac-re. Na ugye. Gyerekkorában Trip Lee atléta vagy rapper szeretett volna lenni. Az utóbbi ezek szerint sikerült is.

Mihez ajánljuk? Ha a gettóban akarunk hit téríteni. Amúgy nem szokványos rapzene, annál pár fokkal furább. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Aki szimpatizál a rappel, annak sokáig. Emészthetőségi faktor – Közepes.

 

Kedvenc albumunk: Between Two Worlds

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10

 

"Yeah we came to spit, not for chains and chicks

But for the King of Kings we praise His name with this

And it's just one of many ways, nah we ain't slaves to this"

0 Tovább

tobyMac

TobyMacToby McKeehan, vagy ahogy jobban ismeretes tobyMac Grammy-díjas szólóénekes. Ha csak azt mondjuk, hogy hip-hop, pop, rock, rapcore akkor nem hiszem, hogy sikerült beazonosítani. Mindenből egy pici, de mégis egységes popzenévé áll össze, és abból is az egyik legjobbá. Keresztény előadó egyébként, de ez senkit se riasszon el, mert nem zsoltárokat éneklő papról van szó. Egy szimpatikus családcentrikus többszörös apa, akinek lazaságát a legtöbb rocksztár megirigyelné. Valahogy természetesen jön belőle. Anno egy DC Talk nevű formációban kezdte, de az igazi sikereket szólóban érte el.

 

I'm for you (2007)

 

Kiknek ajánljuk? Gyakorlatilag mindenkinek, akik szeretik az igényes és poposabb életvidám zenéket, ami mer kísérletezni és nyitni más műfajok felé.

Mikorra ajánjuk? – Tanuláshoz, mozgáshoz, tánchoz, az élethez magához.

Szövegek? – Mint már említettük keresztény zene, úgyhogy elő fog kerülni itt Jézus és haverjai, de nem zavaró és demagóg módon. Szóval akik vevők erre azok nem fognak csalódni, de a magamfajta pogányoknak sem zavaró. 

 

Changed Forever (2010)

 

Meddig lesz az mp3 lejátszón? – Egy két hónapig biztos. De lesz olyan szám, ami évekig is ott ragad.

Emészthetőségi faktor – A legtöbb száma könnyen emészthető és rögtön a fülbe mászik. A többi meg másodszorra.

 

 

Kedvenc albumunk: Tonight vagy Portable Sounds (nem tudunk dönteni)

 

 „But hey, Devil, go on,

get your junk out of here.

I don't need you!

I don't need you!”

0 Tovább

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Legfrissebb bejegyzések

2012.05.03.
2012.04.11.
2011.02.04.

Utolsó kommentek