Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Főnix

 

Nem szűntünk meg, inkább csak vihar előtti csendnek mondanám. Már megint, mindig csak az ígéretek, tudom. Hamarosan újabb szintre lépünk, és videóblogolásra adjuk fejünket. Egy hetente jelentkező 8 -10 perc körüli zenei műsorral, amiben minden benne lesz, amit a témát kicsit is érinti. Rövid hírek, lemezek és zenekarok bemutatása, interjúk, koncertajánlók, klipbemutatók, fesztiválok és egyéb elvont dolgok, amit csak a videó műfaján keresztül lehet megoldani. A stílus kötetlen, dinamikus és remélhetőleg kissé őrült és szókimondó lesz. Persze idő lesz mire beletanulunk, de nem aggódom, mert ebben a műfajban kicsit több tapasztalatunk van, mint az írásbeliben.

A blog mellette lehet, hogy fog futni, lehet hogy nem, még kiderül. Egyéb érdekesség; írt a Zeneakadémia, hogy a jövőben legyek szíves ne használni a Zeneakadémia nevet. Hát ez nem így megy. Na szóval most gyakorlunk és ötletelünk egy ideig, majd visszatérünk videóstul.

 

0 Tovább

HáromPontNulla

Bár úgy terveztük, hogy szép egyedi kinézettel indul újra a honlap, egyelőre úgy tűnik várni kell még erre kicsit. Valami ilyesmi kinézet lesz, menüpontokkal és egyéb felesleges dolgokkal. De hogy addig is szép lassan visszarázódjunk és leporoljuk magunkat újra jönnek a bemutatók a megszokott hullámzó minőségben.

Addig is itt van a tavalyi év egyik leghangulatosabb zenei videója, amivel sokadjára is elvágjuk a szalagot.

 

0 Tovább

Surrectio

Holnap visszatérünk. Véglegesen és visszavonhatatlanul.



0 Tovább

Zeneakadémia FM

Nem szeretem a youtubeot. Mármint onnan zenét lejátszani mert a legtöbb elég ótvar minőségű. Viszont csak azon van fent minden. Jobban örülnék, ha soundcloudon lenne, de ez van.

Összállítottunk az eddig bemutatott zenékből pár lejátszási listát. Jobban örültem volna, ha egybe lehet mindet, de mint kiderült 200 szám a limit egy ilyen listában. Szóval egyelőre kettő különálló van. Sebaj, ha így szeretnél ismerkedni a zenékkel, mostantól megteheted. Állítsd randomra és meg is van.

Ui.: Túlságosan is szerteágazik műfajilag mindkettő lista, úgyhogy nehéz elképzelni, hogy mind tetsszen. De azért hátha.

 

A Zenekadémia youtube csatornája.

  

I. Lejátszási lista: Mehet!

II. Lejátszási lista: Hadd pörögjön!



0 Tovább

GoldenBlog 2012

Tudjuk, hogy nincs esély, hisz sok-sok honlap van, amit jóval többen látogatnak (egyelőre), de valahol el kell kezdeni. Szóval, ha úgy gondolod megérdemeljük, rakd le a voksod mellettünk. Többet ezzel nem is zargatunk idén. Kösz.

0 Tovább
«
12

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Legfrissebb bejegyzések

2013.05.10.
2013.03.13.
2012.10.24.
2012.09.19.
2012.08.21.

Utolsó kommentek