Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alex Hepburn

Remek alkalmat kínálunk a hipszterkedésre Alex Hepburn személyében. Annyira új, hogy nem tudni róla semmit. Még wikipédia cikke sincs. Őrület, ugye? Az internet sötétebb rétege is bőszen hallgat az énekesnőről.

Annyit azért sikerült kideríteni, hogy április 15-én jön a Together Alone című lemeze, de semmi többet. Ja és, hogy londoni csaj.

  

Kiknek ajánljuk? Akik szeretik előbb hallgatni a zenéket, mint azok befutnának. Egyébként, meg minden pop/rock/blues-kedvelőnek. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Majd kiderül, ha lesz lemeze. Emészthetőségi faktor – Egy-két szám alapján azt mondhatom, nem lesz vele gond.

  

Mennyire kötelező?

1 - még kiderül - 10

  

  

  "Underneath the ground 
Don’t say those words 
I wanna live but your words can murder 
Only you can send me under, under, under"

  

1 Tovább

The Script

(Tudom, hogy mostanában ritkán jelentkezünk, de nekem pl. minden elektronikai eszközöm elromlott, vagy eltűnt. Persze tudom, hogy rossz kifogás, meg amúgy is senki sem kérdezte. Viszont ha megint helyrejön a dolog, jobban fogunk pörögni, mint valaha.)


Most akkor evezzünk egy kicsit a mainstream (erre nincs normális magyar szó) csillogó és kommersz vizeire, mert oda is érdemes ellátogatni olykor. Pár hete jelent meg az ír pop rock banda, név szerint a The Script harmadik lemeze, ami kissé elhiphoposodott (ez is gyönyörű szó lett). Úgy hangzik, mintha ezt most felrónám nekik? Dehogy is, épp ezért valahogy sokszínűbb lett a zenéjük, és így nem ragadunk bele a folyamatos szirupba. Persze lehet régen is ilyenek voltak, csak már rosszul emlékszem. Sebaj, aki nem ismeri őket és egy könnyed, háttérben is ellévő pop rock zenére vágyik, ne késlekedjen meghallgatni.

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, akik egy könnyed zenére vágynak, mert kicsit besokalltak a sok nehezebben emészthető dolgoktól. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Nem sokáig, de akár meglepetést is hozhat. Emészthetőségi faktor – Nem kell sokszor lemennie.

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

   
Kedvenc albumunk - #3

 

"And my mates are all there trying to calm me down
'Cause I'm shouting your name all over town
I'm swearing if I go there now
I can change her mind turn it all around"



0 Tovább

Nova Prospect

Ígértem, hogy őket is bemutatjuk, aminek el is jött az ideje. Így írják le saját szavaikkal: A Nova Prospect a kor szellemének megfelelően meghangszerelt popdalokat játszik, a stílus alapvetően rock/metál, amibe a legváltozatosabb egyéb zenei hatások vegyülnek. Ezzel kár lenne vitatkozni. A zene aláfestés hihetetlen profi és sokszínű, mégis Besnyő Gabriella hangja az, amibe nehéz nem beleszeretni elsőre. Két EP és egy nagylemez után épp kezdtek befutni, de kicsit megszakadt a lendület valamiért. Legalábbis 2010-es a legutóbbi hír a honlapukon. Aggódni persze nem kell, mert koncerteznek folyamatosan.

(Amúgy több ilyen nevű zenekar van, szóval ezek ők, ha keresnénk)

Kiknek ajánljuk? Akik szeretik a dallamos, néhol már-már popos, de azért mégis csak rock alapú zenét. Meddig lesz az mp3-lejátszón? A nagyelemez akár jövőre is ott csücsülhet még. Emészthetőségi faktor – Egy-kettő és meg is van.

   

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

  

Kedvenc albumunk: Lépj ki az árnyékból

Kedvenc számunk: Vándor

  

„Mindig így kezdődik el…
Mondd, miért felejtem el,
Hogy mindig elvakít
egy fényben úszó arcra nézni fel?”

 


0 Tovább

Matchbox Twenty

A Matchbox Twenty egy amerikai poprock együttes, ahol Rob Thomas énekel. Azért emelem ki, mert már két szólólemeze is megjelent, hátha arról ismeri valaki. Többek közt ezért sem adtak ki lemezt 2007 óta, de ha minden igaz idén szeptemberben új anyaggal jelentkeznek. Már Grammy díjra is lettek jelölve négyszer, de eddig egyszer sem sikerült hazavinni. Érdekesség, hogy a dobosuk 2007-ben meggondolta magát és inkább gitárosként folytatta. Az együttesen belül persze.

 

Mihez ajánljuk? Ez ilyen elviselhetetlenül forró nyarakhoz. Emészthetőségi faktor – Berakjuk és megszeretjük. Ennyi. Meddig lesz az mp3 lejátszón? Nehéz lesz végleg megunni.

 

Kedvenc albumunk: Exile on Mainstream

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10 

 

„I believe the world is burning to the ground
Oh well I guess we're gonna find out
Let's see how far we've come
Let's see how far we've come”

 



0 Tovább

Melee

Egy kaliforniai rock banda. Ennyi áll a wiki oldalán, ami elég szerény. Én sem vagyok sokkal okosabb, maximum annyival tudnám pontosítani, hogy inkább pop-rock vagy pop, mint rock banda. Dallamos, slágeres ének, középszerű szövegek, de nem is akar több lenni. Kellemes hallgatnivaló, szó se róla.

Mihez ajánljuk? Szerelemhez, tavaszhoz, távolba meredéshez. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Közepes, vagy annál kevesebb ideig. Emészthetőségi faktor – Extrémen könnyed.

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 – 8 – 9 – 10

Kedvenc albumunk: Devils & Angels


"She's my biggest mistake.

I never knew about her."

0 Tovább
«
12

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Legfrissebb bejegyzések

2013.04.01.
2012.10.01.
2012.09.09.
2012.06.24.
2012.04.01.

Utolsó kommentek