Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Oh my God, here we go!

Na eddig volt a tökölés része. Ma jön az első teszt bejegyzés és utána kétnaponta új, és ha már beindul jó lenne naponta. Nagyon sok jó zene gyűlt itt össze. Kezdjünk!

0 Tovább

Valami kimaradt?

A másik dolog, amit még el akartunk mondani, hogy persze bárki ajánlhat együttest/előadót és ha megüt egy bizonyos szintet szívesen kitesszük. Lehet amúgy, hogy mi is ki akartuk rakni, csak még nem jutottunk el odáig.

Ha az egész posztot előre megírod, akkor természetesen hamarabb kikerül, mert nem nekünk kell megvizsgálni, utánanézni, kiötleni.

Ha a saját együttesed szeretnéd népszerűsíteni, az is rendben van, jöhet.

Még annyit, hogy szívesen fogadjuk, ha valaki jelentkezni akar folyamatos posztolónak. Legyen úgy, hogy beküld kész zenekar-bemutatókat (nem muszáj egyszerre), és ha úgy látjuk, hogy megvan a lelkesedés, akkor felajánljuk a csatlakozás lehetőségét. De meg lehet maradni külsősnek, a beküldők nevét/nick-jét minden esetben feltüntetjük (kivéve, ha nem akarja).

 

És a várva várt cím: nagyadamcime@gmail.com

0 Tovább

Ez meg minek?

Rengeteg zenekar van a világon. Egyes becslések szerint nagyjából nyolcmillió. Nem célunk mindet bemutatni, mert lehetetlen és nem is is biztos, hogy az összeset érdemes . De ebből a számból is jól kitűnik, hogy mennyire keveset ismerünk. Szerencsére manapság csak az idő és a kedv szab határt annak, hogy mennyit sikerül megismernünk belőle, mert az interneten ezek nagy része elérhető. Ennek ellenére sokan megelégednek a rádióban hallottakkal, és nem feltétlen önhibából.

Szóval ez a blog röviden és tömören arra hivatott, hogy minél több jó zenét bemutasson, mindenféle stílusból. Főleg olyanokat akarunk középpontba állítani, amik viszonylag ismeretlenek, mégis vannak olyan jók (vagy sokszor jobbak), mint ismertebb társaik. Persze az, hogy kinek mi az ismert az relatív, de megpróbálunk minél többet bemutatni. Ilyeneket például:

 

  • Klasszikusok, amiket illik ismerni
  • Újdonságok, amikre érdemes lesz odafigyelni
  • Ismertebbek, amikről páran mégsem tudnak
  • Ismeretlenek, amik méltalanul azok

 

Főleg az utolsó csoporton lesz a hangsúly. Magyarországról és külföldről egyaránt. Szóval ez lenne a helyzet. Nem kell túl komolyan venni, de ha már egy olyan zenekart megismersz itt, ami tetszik megérte.

0 Tovább

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Utolsó kommentek