Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

twenty one pilots

Akkor rögtön a közepébe, az utóbbi évek egyik legjobb felfedezettjével. Mondanám, hogy nemsokára úgy befutnak, hogy mindenhonnan ők fognak ömleni, de ha ez így menne, akkor sokkal kellemesebb lenne rádiót hallgatni.

Van egy történet, miszerint a második világháborúban egy ember véletlenül 21 pilóta halálát okozza, és ezért öngyilkos lesz. Felemelő történet lehet, de inkább a történet által felvetett morális kérdések miatt lett a banda neve Twenty One Pilots. Két saját kiadású lemez után végre felfigyeltek rájuk és az év elején megjelent a harmadik nagylemezük kiadó által. A korong tökéletes, majdnem minden száma hibátlan mestermű, a duó mindkét tagja végtelenül szimpatikus és élőben is lehengerlőek. Rajtuk nem fog múlni a siker.

Zenéjük a pop, indie, szintipop, alternatív rock és rap zseniális egyvelege. Még ne felejtsük megemlíteni, hogy az utóbbi év egyik leghangulatosabb videója is hozzájuk köthető.

Kiknek ajánljuk? Akiknek a fent felsorolt stílusok közül bármelyiket szeretik. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Akár évekig is. Nem vicc. Emészthetőségi faktor – Minél többet hallgatod, annál jobban tetszik. Még mindig felfelé tart majd a görbe, amikor más zenéket már rég megunnál ennyi hallgatástól

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

    

Kedvenc albumunk – Vessel

  

"Now the night is coming to an end,
The sun will rise and we will try again.
Stay alive, stay alive for me."

  

0 Tovább

HáromPontNulla

Bár úgy terveztük, hogy szép egyedi kinézettel indul újra a honlap, egyelőre úgy tűnik várni kell még erre kicsit. Valami ilyesmi kinézet lesz, menüpontokkal és egyéb felesleges dolgokkal. De hogy addig is szép lassan visszarázódjunk és leporoljuk magunkat újra jönnek a bemutatók a megszokott hullámzó minőségben.

Addig is itt van a tavalyi év egyik leghangulatosabb zenei videója, amivel sokadjára is elvágjuk a szalagot.

 

0 Tovább

15 éve hunyt el Falco

Igaz, hogy még nem indultunk újra, de kivételt kell tennünk, hisz 15 éve hunyt el a XX. század egyik legnagyobb előadózsenije, Johann Hölzel, ismertebb nevén Falco.  Hogy ki mennyire szereti a zenéjét az ízlés kérdése, de azt nem lehet vitatni, hogy show biznisz olyan szinten a vérében volt, ahogy azóta is keveseknek. Tudatosan hergelte a népet és húzott elő mindig egy új dolgot a tabuk közül, hogy felháborítson. Sokszor be is tiltották miatta, de ahogy az lenni szokott, csak növelte az érdeklődést.

       

Persze ez nem az egyetlen érdekes dolog a karrierjében, szóval akit érdekel bátran szánja rá az időt és nézze meg a XXI. Század róla szóló epizódját, megéri. Később mi is visszatérünk egy tartalmasabb cikkel az életéről.

   

 

0 Tovább

Reboot

0 Tovább

Everything Everything

Mi is onnan ismerjük őket, hogy a Muse előtt volt alkalmunk élőben is megcsodálni őket, és hát jó zene volt, de ezt el is várta az ember egy ilyen szintű eseményen. Mégsem egy akármilyen tucatzenét hívnak majd maguk elé. Az Everything Everything egy brit indie banda, ami 2007-ben alakult.

Eddig egy albumuk jelent, meg de nem kell sokat várnunk, hogy a második is itt legyen. Az előzetesen megjelent számok alapján meg érdemes is várnunk, mert még az elsőn is túltehetnek. Az énekes bevallása szerint alapvetően popzenét készítenek, de megpróbálnak mindig egy kis meglepetést okozni azzal, hogy eltérnek a megszokottól.

Kiknek ajánljuk? Mindenkinek, akik bátran hallgatnak poposabb, ugyanakkor egyedi zenéket. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Most, hogy jön az új és az is felmászik majd, akár egy itthoni saját koncertig is kitarthat. Emészthetőségi faktor – Nem olyan egyszerű befogadni, mint egy poposabb zenét általában.

   

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

 

"And each of us have separate houses, 
And each of us have separate souls
And some of us do nothing, 
Some some of us do nothing more"

 

0 Tovább

NemZeneakadémia

blogavatar

ezt ismered?

Utolsó kommentek