Akkor rögtön a közepébe, az utóbbi évek egyik legjobb felfedezettjével. Mondanám, hogy nemsokára úgy befutnak, hogy mindenhonnan ők fognak ömleni, de ha ez így menne, akkor sokkal kellemesebb lenne rádiót hallgatni.

Van egy történet, miszerint a második világháborúban egy ember véletlenül 21 pilóta halálát okozza, és ezért öngyilkos lesz. Felemelő történet lehet, de inkább a történet által felvetett morális kérdések miatt lett a banda neve Twenty One Pilots. Két saját kiadású lemez után végre felfigyeltek rájuk és az év elején megjelent a harmadik nagylemezük kiadó által. A korong tökéletes, majdnem minden száma hibátlan mestermű, a duó mindkét tagja végtelenül szimpatikus és élőben is lehengerlőek. Rajtuk nem fog múlni a siker.

Zenéjük a pop, indie, szintipop, alternatív rock és rap zseniális egyvelege. Még ne felejtsük megemlíteni, hogy az utóbbi év egyik leghangulatosabb videója is hozzájuk köthető.

Kiknek ajánljuk? Akiknek a fent felsorolt stílusok közül bármelyiket szeretik. Meddig lesz az mp3-lejátszón? Akár évekig is. Nem vicc. Emészthetőségi faktor – Minél többet hallgatod, annál jobban tetszik. Még mindig felfelé tart majd a görbe, amikor más zenéket már rég megunnál ennyi hallgatástól

 

Mennyire kötelező?

1 – 2 – 3 – 4 – 5 – 6 – 7 - 8 - 9 - 10

    

Kedvenc albumunk – Vessel

  

"Now the night is coming to an end,
The sun will rise and we will try again.
Stay alive, stay alive for me."